نحوه اشتراک‌گذاری استوری و پست در کلوزفرند اینستاگرام

اینستاگرام جایگاه بسیار خوبی برای به اشتراک گذاشتن عکس‌ها و ویدئوها با تمام دنیاست، اما اشتراک‌گذاری آن‌ها با گروهی کوچک تقریباً امری غیرممکن بود تا اینکه امکان کلوزفرند (Close Friend) به اینستاگرام اضافه شد که اینبار در آموزک آن را به طور کامل آموزش می دهیم.

شما می‌توانید مستقیماً عکس، ویدئو یا لینکی را برای دوستان خود ارسال کنید، اما این امر فقط برای یک نفر امکان‌پذیر است. برای به اشتراک گذاشتن یک مطلب با گروه کوچکی از دوستانتان که برایتان مهم هستند، باید از قابلیت close friends list (استفاده از کلوز فرند لیست) در اینستاگرام استفاده نمائید.

ممکن است حتی بعد از بروز رسانی اینستاگرام این ویژگی در نرم افزار شما نباشد چراکه اینستاگرام هنوز قابلیت کلوزفرند را در اختیار عموم قرار نداده و ابتدا به صورت آزمایشی منتشر شد. طبق گزارش‌های منتشر شده اینستاگرام امسال در حال آزمایش چند ویژگی جدید است که اهر پروفایل جدید و کلوز فرند اینستاگرام را نیز در بر میگیرد.

چگونه استوری‌های خود را فقط برای افراد خاص منتشر کنیم؟

آموزش کامل تنظیمات کلوزفرند اینستاگرام (CLOSE FRIENDS)

اگر ارور Too Many Users Have Been Registered on This Device اینستاگرام میگیرید قبلا روش های رفع آن را توضیح دادیم. گفته می‌شود، برای استفاده از قابلیت کلوزفرند باید این نرم افزار را از طریق اپ استور، پلی استور و یا بازار بروز رسانی کنید. البته تضمینی هم وجود ندارد که موفق شوید، اما اگر اینستاگرام بخواهد چنین مشخصه‌ایی را تست کند قطعاً نسخه بتا در صدر لیست انتخاب‌های آن‌ قرار دارد. متاسفانه، بتای اینستاگرام برای ios و گوش‌های اپل فقط از طریق دعوت دوستان فعال می‌گردد، حال آنکه بتای اندروید برای تمام کسانی که sign up شوند فعال است.

البته نگران نباشید چراکه قابلیت Close Friend اینستاگرام به زودی برای همه کاربران فعال خواهد شد. حالا اگر به کلوزفرند دسترسی پیدا کردید(قبلا نام آن favorites یا برگزیدگان بود)، هر تعداد کاربر که بخواهید می‌توانید به آن بیافزاید، تمام این افراد می‌توانند عکس‌ها و استورها یا سوال جواب استوری اینستایی که به گروه می‌فرستید را مشاهده کنند. بنابراین، ابداً شبیه ارسال مستقیم پیام یا دایرکت اینستاگرام نیست، اما پستی مشخص می‌باشد که فقط برخی افراد برگزیده یا همان کلوزفرندهای شما می‌توانند آن را ببینند.

قابلیت Close Friends به استوری اینستاگرام

هیچ یک از دوستان شما متوجه نخواهند شد که به close friends list پیوسته‌اند، اما پست‌هایی که برای گروه به اشتراک می‌گذارید با ستاره‌ایی سبز برایشان نمایش داده می‌شود. کاربران فقط بدین ترتیب متوجه می‌شوند که به لیست کلوزفرند اضافه شده‌اند. همچنین کلوزفرند به بخشی از پروفایل شما با عنوان favorite نیز دسترسی خواهد داشت که حاوی مطالب به اشتراک گذاشته شده نیز می‌باشد.

نحوه اضافه کردن افراد به کلوز فرند اینستاگرام

برای افزودن دوستان به close friends list، فقط کافیست روی آیکون سه نقطه(…) در صفحه پروفایل کلیک کنید، سپس گزینه Add to close friends یا افزودن دوستان به لیست کلوزفرند را انتخاب نمائید.

اینستاگرام با قابلیت Close Friends list

اگر کاربری را از کلوزفرند حذف کنید(روش کار همچون افزودن افراد است)، وی متوجه نخواهد شد و فقط امکان دیدن پست‌ها و فولدرهای مورد نظر برایش فراهم نخواهد شد و برای او به صورت خالی ظاهر می‌شود.

نحوه اشتراک‌گذاری استوری و پست در کلوزفرند اینستاگرام

از آنجایی که کلوزفرند فقط در چندین اکانت آزمایش شده است، اطلاعات درباره آن محدود است. چنانچه اطلاعات بیشتری در این زمینه بیابیم در اسرع وقت آن را با شما در آموزک به اشتراک خواهیم گذاشت. اما چطور اشخاص بلاک شده را در اینستاگرام آنبلاک کنیم؟

آموزش Unblock کردن از استوری اینستاگرام در گوشی‌های اندروید و آیفون

اگر اکانت اینستاگرام شما block شده نگران نباشید ما در آموزک به شما آموزش می‌دهیم تا آن را Unblock کنید: اگر اسم اکانتی که شما را بلاک کرده می‌دانید، ابتدا با استفاده از ابزار جستجو به جستجوی اکانت بپردازید. روی آن کلیک کنید تا پروفایل نمایش داده شود، سپس روی آیکون سه نقطه در گوشه صفحه کلیک کنید. از منوی ظاهر شده Unblock را انتخاب کنید.
آموزش Unblock کردن اکانت:
۱. یافتن اکانت.
۲. یافتن گزینه Unblock از طریق منو.
۳. Unblock نمودن اکانت.
از شما خواسته می‌شود تا تصمیم نهایی خود را تائید کنید، بدین منظور روی گزینه Unblock کلیک کنید. بسته به گوشی شما و ورژن app یا برنامه نصب روی آن، شاید فقط بتوانید روی دکمه آبی بزرگ Unblock در صفحه پروفایل کلیک کنید.

آموزش Unblock کردن از استوری اینستاگرام در گوشی‌های اندروید و آیفون

نحوه Unblock کردن در اینستاگرام با استفاده از وب

اگر از وب ورژن اینستاگرام استفاده می‌کنید، نام کاربری که می‌خواهید Unblock نمائید را وارد و جستجو کنید. البته شاید نام کاربر مورد نظر شما پایین‌تر از نام افرادی که اکانت مشابه دارند قرار گیرد. اگر نام دقیق کاربر را می‌دانید به Instagram.com/username بروید و به جای username یا همان نام کاربر اکانت را وارد کنید.
۱. یافتن اکانت.

نحوه Unblock کردن در اینستاگرام با استفاده از وب
۲. کلیک روی Unblock در منو.حال می‌توانید هم روی سه نقطه‌ی موجود در منو کلیک کنید، سپس گزینه Unblock کردن این کاربر را انتخاب نمائید یا دکمه آبی بزرگ را فشار دهید. از شما خواسته می‌شود تا تصمیم نهایی خود را تائید کنید، بدین منظور روی Unblock کلیک کنید تا عملیات اجرا شود.

نحوه Unblock کردن در اینستاگرام با استفاده از وب
۳. روی Unblock کردن این کاربر کلیک کنید.

نحوه Unblock کردن در اینستاگرام با استفاده از وب
۴. تائید تصمیم. همچنین فیلم آموزش نکات مهم اینستاگرام که هر کاربری با آن سر و کار دارد را می‌توانید در آموزک بیابید.

نحوه Unblock کردن در اینستاگرام با استفاده از وب

نظر و پیشنهاد خود را با ما به اشتراک بگذارید

نظر شما در رابطه با قابلیت لیست دوستان نزدیک اینستاگرام چیست؟ آیا استفاده از این ویژگی کار را برای کربران ساده تر کرده است؟

نوشته نحوه اشتراک‌گذاری استوری و پست در کلوزفرند اینستاگرام اولین بار در مجله خبری آموزک. پدیدار شد.